Nedeljska online druženja

Anitina ENERGIJSKA INJEKCIJA – SEPTEMBER
“Povleči zdravje k sebi”

Vedno ob 20.00

Naša nedeljska druženja se nadaljujejo. Konsistentno, od oktobra 2019, vlečemo energije iz polja neskončnih možnosti in spreminjamo stare zapise, ki masikomu ne služijo več. Nekateri se pridružijo za en mesec, drugi izberejo, da vztrajno, mesec za mesecem povečujejo svojo kapaciteto polnejšega življenja in si tako ustvarjajo življenje po svoji izbiri.

Izstreli se v nov teden z brezmejno energijsko podporo!

V mesecu SEPTEMBRU bomo dali pozornost na ZDRAVJE in si kreirali več te ENERGIJE v svojem življenju. Srečanja so primerna za vsakogar, ne glede na to ali imate težave z zdravjem ali ne. Zdravja nikoli ni preveč, kajne? Jesen je pred vami in to je super čas, da dvignete svojo vibracijo zdravja.

Čas bo tudi za vaša vprašanja in kje se zatikate. Predvsem bo moj fokus na tem, da vam pomagam, da počistimo nevidne čustvene in energijske vzorce, ki vas držijo zataknjene. Pogosto iz navidez nerazumnih razlogov ohranjamo bolezen, ker je tako “prav”, ker to služi nečemu, kar nezavedno mislimo, da je “dobro” za nas.

Kaj je naš cilj?

Glavni cilj je povečanje zavedanja o sebi, ter stanjih, ki jih ustvarjate s svojim telesom. Nekateri boste dejansko opazili spremembo v počutju, nivoju energije, zdravstvenem stanju, morda bo popustila bolečina, se povečala gibljivost ali kaka druga fizična reakcija na povečanje energije. Drugi boste lahko doživeli spremembo v odnosu do svojega telesa in prepričanjih, ki jih imate o zdravju in bolezni. Lahkotno se bodo začele pojavljati misli in ideje, kaj lahko v svojem življenju zamenjate, izločite ali dodate. Tudi bolj jasno vam bo postajalo, katere izbire ustrezajo vašemu telesu in dvigujejo nivo zdravja in živosti v vašem življenju.

Detoks podzavestnih vzorcev in energij, kjer sebe zadržujete pred tem, da bi resnično imeli zdravje, bili polni energije, živosti…

Povečanje zaupanja vase, to da zmorete narediti spremembo in izbrati zdravje.

…in kaj še vse drugega se lahko spremeni?

Odgovor je enostaven. Spremenilo se bo vse, kar je v vašem življenju pripravljeno, da se. Čeprav bo fokus na telesu in zdravju, ne bomo spreminjali samo tega področja. Energije, ki jih bomo zagnali, vedno delujejo na nas kot celoto, zato se bodo lahko spremembe pokazale tudi na drugih področjih v življenju, ki jih niti ne pričakujete.

Zato sem z navdušenjem pripravila program “ANITINE ENERGIJSKE INJEKCIJE” da dobite potreben zagon energije za vaše pomembne projekte, ki vas čakajo v prihajajočem tednu. Vsak mesec se posvetimo drugemu življenjskemu področju z namenom, da ga nadgradite. Želim si, da čim več ljudi zaživi svobodo, najde zaupanje vase, da zmore kreirati zdravje, radost, veselje, denar, na celovit način in se v svojem življenju dobro počutiti. Program sestavljajo energijsko močna srečanja vsako nedeljo zvečer.

Kako poteka delavnica?

To je avtorska delavnica Anite Kejžar Škulj. 

V uvodu bom podala nekaj informacij o temi meseca… Na ta način bomo že pričeli proces otvarjanja procesa čiščenja in kreiranja. Ko bo osnova postavljena, bomo pričeli s preprosto energijsko vajo. Vajo prilagodim zmožnostim udeležencev. Da bo učinek zares največji, vas bom povabila v coaching, da sproti očistimo omejitve, misli, prepričanja, sodbe, ki jih imate o aktualni tematiki….

Začnemo v nedeljo, 6.9.2020, vedno ob 20.00 ON-LINE

 • Fenomenalna kreativna energija vsako nedeljo.

 • Zabavno spoznavanje sebe kot energijskega bitja in kreatorja svoje resničnosti.

 • Povečali boste zaupanje vase in to da zmorete preko omejitev na marsikaterem življenjskem področju.

 • Naučili se boste preproste tehnike za zmanjšanje stresa za dolgoročen uspeh

Vaš prispevek:

Prispevek je le 30 € za cel mesec.
V mesecu septembru so to 4 druženja, ki vsako traja 20-30 minut.

Pomembno:

Vedno prejmete Mp3 posnetek za poslušanje, ko ustreza vam. Tako ni skrbi, da bi kaj zamudili, tudi če kdaj ne morete priti v živo.

pexels woman-girl-headphones-music

Za udeležbo na delavnici “Energijska injekcija”, je potrebno predhodno poslati prijavo na e-naslov infoanita@notranjamoc.com. Pripišite mesec vaše vključitve v program.

Plačilo za udeležbo lahko poravnate s plačilom preko Paypala(izberite svojo opcijo spodaj in kliknite na gumb PLAČAJ), možno pa je tudi plačilo po predračunu (napišite to v mejlu za prijavo).

men-2425121_1280

Kakšne spremembe lahko pričakuješ?

 • Nekateri boste sprostili zanke uma, si končno upali zadihati in zaživeti.
 • Drugi boste postali bolj radodarni do sebe, se več spoštovali, večkrat izbrali radost in imeli več lahkotnosti sami s sabo in okoliščinami.
 • Odprli se boste prejemanju in opazili več naročil za svojo dejavnost ali videli druge možnosti za napredovanje v karieri.
 • Povečali zaupanje vase in vedenje, da vam bo uspelo za karkoli se boste odločili izbrati zase; partnerstvo, kariera, denar, zdravje…
 • Imeli več energije, ki jo boste lahko usmerjali za aktivnosti po službi in delali več tega kar vas resnično veseli.
 • Prepoznali, da ste darilo svetu, ozavestili svoje talente in zaživeli svoj namen.

Če se v svojem življenju ne počutiš zadovoljno, lahkotno, izpopolnjeno, to pomeni, da te zavirajo tvoje blokade. Ponujam ti priložnost, da se razbremeniš svojih notranjih ovir in začneš lahkotno ustvarjati življenje, za katerega veš, da je mogoče. Prijavi se na delavnico še danes!

POŠLJI SVOJO PRIJAVO NA infoanita@notranjamoc.com!

Tako enostavno, a tako neverjetno učinkovito!

Tisti, ki so delavnice Anite Kejžar Škulj že preizkusili, so živ dokaz za to, kakšne spremembe so mogoče:

Fanči je zapisala:

Zelo sem zadovoljna, da nedeljske večere preživljam s tabo in skupino. Se mi pa po teh injekcijah vsakič zgodi,da sem polna energije in težko zaspim:) Najbrž bi mogla oditi plesat.😃

Tudi Alenka je delila svojo zgodbo:

Pri meni so bile tako močne energije, da mi je še internet podrlo😃Ampak res, zadnjih par minut mi internet ni deloval, sploh nisem vedela kdaj zaključit, telo mi je oblivala vročica. Vmes sem še slišala, da se bo v telesu morda še kaj dogajalo….in se je.

Marjana pa je izkustva po mesečnih srečanjih doživljala takole:

Vedno manj sem v pričakovanjih. Končno, da bolj spuščam iz uma. Sem bolj povezana s sabo, ampak predvsem zaradi vsega, kar sem prejela z injekcijami, vsega dela s tabo…Kar si me naučila.

PRIJAVI SE ŠE DANES!

Za udeležbo na delavnici je potrebno predhodno poslati prijavo na e-naslov infoanita@notranjamoc.com.

Plačilo za udeležbo lahko poravnate s plačilom preko Paypala (izberite svojo opcijo spodaj in kliknite na gumb PLAČAJ), možno pa je tudi plačilo po predračunu (napišite to v mejlu za prijavo).


PRIJAVA NA MESEČNO DELAVNICO

EUR30
 • Delavnica “ENERGIJSKA INJEKCIJA”

IMG_7732 (4)