Delavnica

21 dni izziva “ODLOŽI ŠPEHEC…IN KAJ ŠE VSE DRUGEGA?”

Si tudi ti ena tistih, ki je letos prišla domov z morja razočarana nad svojo postavo v kopalkah? In ponovno si naredila trden sklep, da pa tokrat resnično nekaj narediš s “špehcem”, ki visi okoli trebuha, zadnjice, rok? Da boš svojo obljubo, ki si jo dala sebi lažje izpeljala, dobila zagon in motivacijo, sem ustvarila 21 dnevni izziv “ODLOŽI ŠPEHEC…IN KAJ ŠE VSE DRUGEGA?”

21 dni, 21 energijskih spodbud

21 dni bomo skupaj delale vodeno energijsko vajo “razgrajevanja maščob in oblikovanje telesa.” Ker vaja dela mojstra in jo bomo skupaj utrdile, vam bo vaja prišla v podzavest, da bo v prihodnosti dovolj le pomisliti nanjo in že se bodo sprožile prave energije.

Čas bo tudi za vaša vprašanja in kje se zatikate. Predvsem bo moj fokus na tem, da vam pomagam, da počistimo nevidne čustvene in energijske vzorce, ki vas držijo zataknjene. Pogosto iz navidez nerazumnih razlogov ohranjamo viške telesne teže, ker je tako “prav”, ker to služi nečemu, kar nezavedno mislimo, da je dobro za nas.

Kaj je naš cilj?

Nekatere boste dejansko izgubile telesno težo, druge boste doživele spremembo v odnosu do svojega telesa, gibanja in prehranjevanja. Lahkotno se bodo začele pojavljati misli in ideje, kaj lahko v svoji prehrani zamenjate, izločite ali dodate. Tudi bolj jasno vam bo postajalo, katera vadba ustreza vašemu telesu. Nič več ga ne boste silile v gibanja, ki mu niso všeč in tako samo dvigovale stresne hormone. Same od sebe se boste želele več dotikati telesa, ga negovati in biti prijazne do njega.

Detoks podzavestnih vzorcev in energij, kjer sebe zadržujete pred tem, da bi resnično imele telo za katerega veste, da je mogoče za vas – vitko, čvrsto, zdravo, močno, energično, čarobno, seksi…

Povečanje zaupanja vase in to da zmorete.

…in kaj še vse drugega se bo spremenilo?

Odgovor je enostaven. Spremenilo se bo vse, kar je v vašem življenju pripravljeno, da se. Čeprav bo fokus na telesu in maščobah, ne bomo spreminjali samo maščobnih celic. Energije, ki jih bomo zagnali, vedno delujejo na nas kot celoto, zato se bodo lahko spremembe pokazale tudi na drugih področjih v življenju, ki jih niti ne pričakujete.

Zato sem z navdušenjem pripravila program 21 dni izziva ” Odloži špehec” da dobite potrebno motivacijo, zagon energije in prenehate odlašati. Želim si, da čim več ljudi zaživi svobodo s svojim telesom, najde zaupanje vase, da zmore oblikovati svoje telo in se v njem dobro počutiti. Program sestavlja 21 zaporednih dni.

Kako poteka izziv?

To je avtorska delavnica Anite Kejžar Škulj. 

V uvodu se bomo v sproščenem tonu pogovorili o vaših razmišljanjih, izzivih, željah … Na ta način bomo že pričeli proces otvarjanja procesa čiščenja. Ko bo osnova postavljena, bomo pričeli z energijsko vajo “raztapljanja maščobe in oblikovanja telesa.” Da bo učinek zares največji, vas bom povabila v coaching, da sproti očistimo omejitve, misli, prepričanja, sodbe, ki jih imate o telesu, hujšanju, staranju, zdravju….

Izziv se začne v četrtek, 20.8.2020 vsakič ob 20.30 ON-LINE

  • Vsak dan bomo v polju visokih vibracij

  • Spoznali bomo nekatera omejujoča prepričanja o telesu, hujšanju in jih začeli opuščati

  • Povečali bomo zaupanje vase in to da zmoremo preko omejitev s hrano, telesom, gibanjem

  • Naučili se bomo preproste tehnike za zmanjšanje stresa za dolgoročen uspeh

Vaš prispevek:

Prispevek je simboličen, le 29 € za celih 21 dni, da denar ni le še en izgovor, da ne naredite spremembe glede telesa in svojega izgleda.

poslušanje-vibra-spa

Za udeležbo na delavnici je potrebno predhodno poslati prijavo na e-naslov infoanita@notranjamoc.com.

Plačilo za udeležbo lahko poravnate s plačilom preko Paypala (izberite svojo opcijo spodaj in kliknite na gumb PLAČAJ), možno pa je tudi plačilo po predračunu (napišite to v mejlu za prijavo).

girl-2940655_1280

Kakšne spremembe lahko pričakuješ?

  • Nekatere boste dejansko izgubile telesno težo.
  • Druge boste doživele spremembo v odnosu do svojega telesa, gibanja in prehranjevanja.
  • Lahkotno se bodo začele pojavljati misli in ideje, kaj lahko v svoji prehrani zamenjate, izločite ali dodate.
  • Bolj jasno vam bo postajalo, katera vadba ustreza vašemu telesu. Nič več ga ne boste silile v gibanja, ki mu niso všeč in tako samo dvigovale stresne hormone.
  • Same od sebe se boste želele več dotikati telesa, ga negovati in biti prijazne do njega.

Če se v svojem telesu ne počutiš zadovoljno, lahkotno, zdravo, seksi, to pomeni, da te zavirajo tvoje blokade. Ponujam ti priložnost, da se razbremeniš svojih notranjih ovir in začneš lahkotno ustvarjati telo, za katerega veš, da je mogoče. Prijavi se na delavnico še danes!

POŠLJI SVOJO PRIJAVO NA infoanita@notranjamoc.com!

Tako enostavno, a tako neverjetno učinkovito!

Tisti, ki so delavnice Anite Kejžar Škulj že preizkusili, so živ dokaz za to, kakšne spremembe so mogoče:

Špela je zapisala:

Hej, Anita! Danes je 14 dan izziva. Sporočam ti, da se počutim odlično in lepo. Všeč sem si kot že dolgo ne in to opazijo tudi drugi. Shujšala 2 kg brez težav, večer mirno presedela ob narezku pršuta,ki bi bil sicer moj.

Tudi Ksenja je delila svojo zgodbo:

Totalno razbremenjena…kar čutila sem, kako teža odhaja iz mojega spodnjega dela trebuha. Sem dans marsikaj prepoznala. Moj špehec se je deloma gotovo nezavedno nabral tudi kot maščevanje za nesramnosti v odnosih in da mu moje telo ne bo več v tak užitek.

Majda pa je izkustva po 21 dnevnem izzivu doživljala takole:

Rada bi povedala samo to, da sem ponovno začela teči odkar sem v tvojem programu. Sicer ne veliko a začela sem in uživam v tem.
Tudi napenjanje se mi je umirilo, ko sem začela govoriti tako kot si mi napisala. Glede ohlapnosti kože bom zelo vesela, če boš to še kdaj vključila v program, ker mislim, da imam tu še dokaj močna prepričanja, ki pa si jih ne želim več.
HVALA Anita za ta tvoj program. Super je, čeprav se ga ne morem udeleževati v živo pa si vedno najdem čas, da ga poslušam naslednji dan v miru.

PRIJAVI SE ŠE DANES!

Za udeležbo na delavnici je potrebno predhodno poslati prijavo na e-naslov infoanita@notranjamoc.com.

Plačilo za udeležbo lahko poravnate s plačilom preko Paypala (izberite svojo opcijo spodaj in kliknite na gumb PLAČAJ), možno pa je tudi plačilo po predračunu (napišite to v mejlu za prijavo).


PRIJAVA NA IZZIV

EUR29
  • 21 dnevni izziv “Odloži špehec… in kaj še vse drugega”

denarne blokade 2