Spletna delavnica

21 dni izziva “ODEBELI DENARNICO in dvigni finančno vibracijo!”

Od 13.10. do 3.11.2020

Ste tudi vi eni tistih, ki vam pogled v denarnico ustvarja sive lase, dviguje pritisk ali povečuje tesnobnost? In ponovno naredite trden sklep, da pa tokrat resnično nekaj naredite in enkrat že uredili te svoje finance, zakrpate luknje, odplačate dolgove, ustvarite nov prihodek? Da boste svojo obljubo, ki ste si jo dali sebi lažje izpeljali, dobili zagon in motivacijo, sem ustvarila 21 dnevni izziv “ODEBELI DENARNICO” in dvigni svojo finančno vibracijo.

21 dni, 21 energijskih spodbud

21 dni bomo skupaj delali vodeno energijsko vajo “razgrajevanja denarnih blokad in prejemanje obilja.” Ker vaja dela mojstra in jo bomo skupaj utrdili, vam bo vaja prišla v podzavest, da bo v prihodnosti dovolj le pomisliti nanjo in že se bodo sprožile prave energije.

Čas bo tudi za vaša vprašanja in kje se zatikate. Predvsem bo moj fokus na tem, da vam pomagam, da počistimo nevidne čustvene in energijske vzorce, ki vas držijo zataknjene. Pogosto iz navidez nerazumnih razlogov ohranjamo zavest revščine, pomanjkanje denarja, ker je tako “prav”, ker to služi nečemu, kar nezavedno mislimo, da je dobro za nas.

Kaj je naš cilj?

Denar se bo namesto sovražnika spremenil v zaupnega prijatelja, ob njem se boste počutili dobro in dovolili si ga boste prejeti še več. Nekateri boste končno rekli šefu za povišico ali naredili karierno spremembo, ki jo že tako dolgo načrtujete in sanjate o njej. Prenehali se boste izogibati, da si zares pogledate svoje finančno stanje in o denarju spregovorili svobodneje s partnerjem, otroci, starši, šefi, strankami, poslovnimi partnerji… Z večjim veseljem se boste začeli zanimati za denarno opismenjevanje in se finančno osamosvojili ali dvignili svoj finančni limit, ki ga do sedaj kar niste uspeli preseči, kljub trudu, žrtvovanju in nenehnemu delu.

Detoks podzavestnih vzorcev in energij, kjer sebe zadržujete pred tem, da bi resnično imeli lahkotnost s pridobivanjem in samozavest z upravljanjem denarja za katero veste, da je mogoča za vas…

Tudi bolj jasno vam bo postajalo, katere navade, ki so do sedaj imele “moč” nad vami lahko izločite in ustvarite prihranke. Nič več ne boste finančno “slepi”, in tako samo dvigovali stres v svojem življenju.

Začenjali boste spreminjati zavest pomanjkanja in prenehali strašiti sami sebe s pomanjkanjem in pestovati tesnobo, tudi če imate denar na računu ali naloženega v drugih oblikah.

Povečali boste zaupanja vase in to, da zmorete doseči konkretne finančne cilje v realnem času.

…in kaj še vse drugega se bo spremenilo?

Odgovor je enostaven. Spremenilo se bo vse, kar je v vašem življenju pripravljeno, da se. Čeprav bo fokus na financah in denarju, ne bomo spreminjali samo tega življenjskega področja. Energije, ki jih bomo zagnali, vedno delujejo na nas kot celoto, zato se bo lahko blaginja prikazala tudi na drugih področjih v življenju, kjer je niti ne pričakujete.

Zato sem z navdušenjem pripravila program 21 dni izziva ” Odebeli denarnico” da dobite potrebno motivacijo, zagon energije in prenehate odlašati. Želim si, da čim več ljudi zaživi resnično blaginjo, svobodo z denarjem, najde zaupanje vase, da zmore doseči začrtane finančne cilje. Program sestavlja 21 zaporednih dni.

Kako poteka izziv?

To je avtorska delavnica Anite Kejžar Škulj. 

Vsak dan se bomo posvetli eni temi in vprašanjem, ki mi jih bodo zastavljali udeleženci izziva….na ta način se že prične proces otvarjanja procesa čiščenja. Ko je osnova postavljena, nadaljujemo z energijsko vajo “raztapljanja denarnih blokad in prejemanja obilja.” Da je učinek zares največji, vas povabim v coaching, da sproti očistimo omejitve, misli, prepričanja, sodbe, ki jih imate o denarju, financah, dolgovih, kreditih, zapuščinah, bogataših, revežih, “šparanju”, bankah, delnicah, kriptovalutah, načinih, kako je mogoče do denarja in kako ne….Tisti, ki se srečanj ne boste udeležili v živo, boste posnetke poslušali v svojem času, ko vam to najbolj ustreza. Tako si boste zagotovili uspeh.


21 dni zapored, se bomo srečevali on line, v zoom spletni sobi za 30-45 minut. Vedno prejmete mp3 posnetek srečanja. Izziv se začne v trenutku, ko se zanj odločite. Program je narejen z energijsko podporo z namenom, da končno začnete verjeti vase in dosežete uspeh.

 • Vsak dan boste v polju visokih vibracij krepili zavest obilja

 • Spoznali boste nekatera omejujoča prepričanja o denarju, bogastvu in jih začeli opuščati

 • Povečali boste zaupanje vase in to da zmorete preko omejitev

 • Naučili se boste preproste tehnike za zmanjšanje stresa za dolgoročen uspeh

Začnemo v torek, 13.10.2020 ob 20.30.

poslušanje-vibra-spa

Vaš prispevek:

Prispevek je simboličen, le 29 € za celih 21 dni, da denar ni le še en izgovor, da ne naredite spremembe in resnično posežete po zastavljenih finančnih ciljih.

V spletno delavnico 21 dni izziva “Odebeli denarnico” se prijavite na e-naslov infoanita@notranjamoc.com.

Plačilo lahko poravnate s plačilom preko Paypala (izberite svojo opcijo spodaj in kliknite na gumb PLAČAJ), možno pa je tudi plačilo po predračunu (napišite to v mejlu za prijavo).

man-2086118_640

Kakšne spremembe lahko pričakuješ?

 • Denar se bo namesto sovražnika spremenil v zaupnega prijatelja, ob njem se boste počutili dobro in dovolili si ga boste prejeti še več.
 • Končno boste šefu rekli za povišico ali naredili karierno spremembo, ki jo že tako dolgo načrtujete in sanjate o njej.
 • Se prenehali izogibati, da si zares pogledate svoje denarno stanje in spregovorite svobodneje o denarju s partnerjem, otroci, starši, šefi, strankami, poslovnimi partnerji…
 • Se z večjim veseljem in odločnostjo začeli zanimati za denarno opismenjevanje in se finančno osamosvojili, ali dvignili svoj finančni limit, ki ga do sedaj kar niste uspeli preseči, kljub trudu, žrtvovanju in nenehnemu delu…
 • Prenehali strašiti sami sebe s pomanjkanjem in pestovati tesnobo, tudi če imate denar na računu ali naloženega v drugih oblikah.
 • Povečali zaupanja vase in to, da zmorete doseči konkretne finančne cilje v realnem času.

Če se s svojo finančno situacijo ne počutiš zadovoljno, lahkotno, ampak namesto tega doživljaš stres in omejitve to pomeni, da te zavirajo tvoje blokade. Ponujam ti priložnost, da se razbremeniš svojih notranjih ovir in začneš ustvarjati finančno resničnost, za katero veš, da je mogoča. Namesto zakrčenosti, raje ustvari možnosti. Kako lahkotno je ob vsem tem življenje. Prijavi se na delavnico še danes!

POŠLJI SVOJO PRIJAVO NA infoanita@notranjamoc.com!

Tako enostavno, a tako neverjetno učinkovito!

Tisti, ki so delavnice Anite Kejžar Škulj že preizkusili, so živ dokaz za to, kakšne spremembe so mogoče:

Špela je zapisala:

Hej, Anita! Danes je 14 dan izziva. Sporočam ti, da se počutim odlično in lepo. Všeč sem si kot že dolgo ne in to opazijo tudi drugi. Shujšala 2 kg brez težav, večer mirno presedela ob narezku pršuta,ki bi bil sicer moj.

Tudi Ksenja je delila svojo zgodbo:

Totalno razbremenjena…kar čutila sem, kako teža odhaja iz mojega spodnjega dela trebuha. Sem dans marsikaj prepoznala. Moj špehec se je deloma gotovo nezavedno nabral tudi kot maščevanje za nesramnosti v odnosih in da mu moje telo ne bo več v tak užitek.

Majda pa je izkustva po 21 dnevnem izzivu doživljala takole:

Rada bi povedala samo to, da sem ponovno začela teči odkar sem v tvojem programu. Sicer ne veliko a začela sem in uživam v tem.
Tudi napenjanje se mi je umirilo, ko sem začela govoriti tako kot si mi napisala. Glede ohlapnosti kože bom zelo vesela, če boš to še kdaj vključila v program, ker mislim, da imam tu še dokaj močna prepričanja, ki pa si jih ne želim več.
HVALA Anita za ta tvoj program. Super je, čeprav se ga ne morem udeleževati v živo pa si vedno najdem čas, da ga poslušam naslednji dan v miru.

PRIJAVI SE ŠE DANES!

Na spletni, 21 dnevni izziv “Odebeli denarnico” se prijavite na e-naslov infoanita@notranjamoc.com.

Plačilo lahko poravnate s plačilom preko Paypala (izberite svojo opcijo spodaj in kliknite na gumb PLAČAJ), možno pa je tudi plačilo po predračunu (napišite to v mejlu za prijavo).


PRIJAVA NA IZZIV

EUR29
 • 21 dnevni izziv “Odebeli denarnico”

denarne blokade 2